Състезание по силов трибой „Победи себе си” под мотото „Победи себе си – не посягай към дрогата” ще се проведе в Гоце Делчев

Световни бг-звезди от силовите спортове ще гостуват в град Гоце Делчев по повод предстоящото състезание по силов трибой „Победи себе си”. Състезанието се организира от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Гоце Делчев и Клуб „Tactical Key”. Специално за състезанието ще пристигне и най-силният мъж на Америка и спортист на 2015 и 2016 година за Община Гоце Делчев – неврокопчанинът Димитър Саватинов.
Състезанието „Победи себе си” е под мотото „Победи себе си – не посягай към дрогата” и има за цел да насърчи децата и младите хора да спортуват, да развиват волята си и да каляват тялото и духа си. В рамките на състезанието момичета и момчета от училищата в община Гоце Делчев ще премерят силите си и ще се срещнат с по-големите състезатели и световни звезди в тази област. Някои от тях ще грабне купата „Най-силен ученик”. Сили ще премерят и местни състезатели и запалени по спорта млади мъже, които ще се състезават за титлата „Най-силен неврокопчанин”. Шампиони от различни краища на България ще премерят сили за титлата „Най-силен българин”.
Част от специалните гости на състезанието са Ивайло Христов – многократен световен и европейски шампион по силов трибой, Иван Илиев – вице световен шампион по силов трибой, Петър Балабанов – трикратен балкански шампион по силов трибой, Владимир Владимиров – многократен републикански шампион по силов трибой, Крум Крумов – многокраен републикански шампион по силов трибой, Иван Майсторов – многократен републикански шампион по силов трибой и многобой. Владислав Гергинов – културист и абсолютен шампион по силов трибой, Красимир Костадинов – осемкратен световен шампион по канадска борба.
Състезанието ще се проведе на 25.11.2017 г. от 12:00 ч., зала „Неврокоп – Арена” град Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене