Корнелия Нинова в Русе: БСП е гарант за сигурност и стабилност

“На 12 септември не избираме просто председател, а решаваме посоката в която ще се движи партията в следващите години“

Няма налично описание.

“Съвсем закономерно е да избухне народното недоволство. Неадекватните реакции на властта задълбочават кризата. Осъждаме агресията и насилието във всичките му форми. Единственият изход е оставка и нови избори. Но в този критичен за България момент, БСП е гарант за сигурност и стабилност.” Това заяви в Русе Корнелия Нинова,  където се срещна с кмета Пенчо Милков и с  членове и симпатизанти на БСП.

Нинова посочи, че последователни и категорични позиции на БСП в последните четири години, дават на партията легитимност в борбата срещу задкулисието и мафията: “Сега е важно да не допуснем прекият избор на председател да дестабилизира партията и да ни отклони от пътя който следваме в последните години.”

“На 12 септември не избираме просто председател, а решаваме посоката в която ще се движи партията в следващите години. От този избор зависи и как ще се развият политическите процеси в следващите месеци”, подчерта кандидатът за втори мандат за председател на БСП.

“Моята позиция е ясна- четири години отказвах явна или скрита колаборация с ГЕРБ . И днес смятам, че тя е невъзможна. Опитите за мимикрия на такъв съюз под формата на експертно или друго правителство са нереалистични. На страната са нужни нови избори и гаранция, че те ще бъдат честни.”, подчерта Нинова.

Преди срещата Корнелия Нинова се срещна  с кмета на Русе Пенчо Милков и му благодари за активните му действия  като кмет.

Няма налично описание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене