Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Драма в уважавана фамилия в Сандански: 36-годишният Спас Барабата, роднина на екскмета д-р Драго Попов, намерен мъртъв от свръхдоза

36-годишният санданчанин Спас Николов Атанасов-Барабата бе намерен вчера мъртъв в стая на хотел „Сокол” в Сандански. Сигналът е подаден на тел. 112 около 12.30 часа. Пристигналите на място екипи на полиция и Спешния център констатирали смъртта на младия мъж. Според непотвърдена информация той е намерен в бездиханно състояние около 10.30 часа от персонала на хотела.

Кървава разправа в ромската Шекер махала в Петрич: 38-годишният Васил Методиев закла жена си – бивша шивачка в Сандански, изневерявала му с грък

38-годишният рецидивист от петричкия клан Мечовци Васил Методиев закла 44-годишната Вишна Илиева Герасимова, с която живее на семейни начала. Той съобщил сам на полицията близо час след деянието и се предал. Когато полицейският екип отишъл на местопроизшествието, се изправил пред зловещата гледка на жена, потънала в кръв с преразян гръклян. Патрулните полицаи извикали медици от Спешния център в Петрич, които само констатирали смъртта.

Кола прегази кметския син Николай Орозов край „Колата” в Дупница, водачът избяга

45-годишният собственик на аптека в Дупница Николай Орозов бе блъснат от неизвестен водач на МПС. Орозов пострада, но животът му е извън опасност. Пътният инцидент стана при кафе „Колата”. Орозов пресичал, когато го връхлетял лек автомобил. На пострадалия е оказана помощ в общинската болница „Св. Иван Рилски”. Той е с наранявания по гърдите и корема, има и комоцио.

Медици три часа се борят за живота на 5-има мъртвопияни младежи след концерта на пайнерките, 23-годишна мома надигала бутилката от радост, че вижда любимците си

Петима 20-годишни младежи бяха докарани по спешност в СПО в Благоевград в нетрезво състояние след концерта на поп-фолкзвездите от „Пайнер”. Групата изправи на нокти медиците в спешното отделение, които повече от три часа се бориха да спасят живота им след солидния пиянски запой. Младежите са доведени от свои приятели директно от площада, където се състоя концертът на звездите от музикалната компания.

Володя Стоянов пя на рождения ден на сина на гл. архитект на Петрич Борил Божиков

Любимият певец на санданчани Володя Стоянов беше специално поканен на рожден ден във вилата на главния архитект на Петрич  Борил Божиков, с когото са големи приятели. Синът на Борил отпразнува своя рожден ден в компанията на приятели. Чак до зори меденият глас на Войводата се носеше над Пирин, а почиващите в местността Попина лъка около храм „Св. пророк Илия“ се наслаждаваха на импровизирания концерт.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене