Царят на хиалурона д-р Балабанов: В модерният ни  естетичен център правим всичко жената да се чувства специална!

Д-р Балабнов, разбрахме че в обновения „Естетичен център д-р Балабанов“ вече има много доволни клиенти от Venus Viva.

– Да вярно е ! В обновения  естетичен център извършваме единствено разкрасителни процедури. Разполагаме с най – модерната технология в света на медицинската естетика. Целта ни е продуктът, който предлагаме да бъде съвършен, възможно най-новото и модерното. Искам да затворим кръга – да предлагаме абсолютно всичко в света на медицинската естетика – от инвазивни процедури с дермални филъри до резултатни нейнвазивни процедури непознати досега!

Чух, че в обновения  естетичен център квалифициран персонал лекува белези, бръчки дори и стрии по неинвазивен начин?

– Да. Вече сме оборудвани с най-новата апаратура в тази област, която се характеризира с минимални ограничения за провеждането й  и с най-малкия възстановителен период в индустрията.

Вие сте един от малкото доктори, които се занимават с инжекционни техники, а сега взимате и нейнвазивен апарат. Защо се спряхте именно на този апарат?

– Защото апарата е от друго ниво. Първата пациентка, която третирахме с апарата беше с белези от акне. На следващата седмица ми звънна и беше щастлива. Попита дали вече съм взел апарата, защото само след 1 процедура белезите й са изчезнали до 60 процента, което наистина е учудващ резултат, а и преди това не бях виждал нещо подобно, но благодарение на Venus Viva, всичко това вече е възможно.

Колко дълбоко в кожата се въздейства?

– Апарата въвежда електрически импулси в кожата на дълбочина 0.5 мм . Това позволява да достигнем до дълбоките слоеве, където въздействаме процесите на колаген и еластин и регенерация на кожата отвътре навън т.е. премахваме отгоре старата кожа и образуваме нова. Това е единствения радиочестотен апарат, който работи на такава дълбочина. След 28 до 32 дни се синтезират нови влакна и тогава резултата е най – забележим…..

Целият материал четете  във вестник „Благоевградска ВЕСТ“

Търсете „Благоевградска ВЕСТ“, безплатният вестник на Благоевград и региона !!!

www.facebook.com/BlagoevgradskaVEST

„Естетичен център д-р Балабанов“ обяви: -50% отстъпка от лазерна епилация!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене