Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция отпразнува своя рожден ден

Шест свещички на голямата и празнична торта духна днес директора на Центъра за настаняване от семеен тип за възрастни хора с деменция ,Таня Мегданова .

С голяма торта  ,работещи и потребители на  ЦНСТ за възрастни хора с деменция в Гоце Делчев отпразнуваха заедно 6-я рожден ден на социалната институция  .

Управителя на социалното заведение  Таня Мегданова  пожела на всички потребители на социалната услуга  много здраве и още празнични поводи за радости и  усмивки .

Със специален поздрав Мегданова се обърна  и към персонала на центъра по-случай шестия му Рожден ден

„Честит 6-ти рожден ден, колеги! Благодаря Ви за усилията, търпението и усърдието в нашата нелека работа! Благодарна и горда съм, че имам екип като Вас! Честит празник!“

 

Вече шеста година , неуморният колектив на ЦНСТ за възрастни хора с деменция в Гоце Делчев полага грижи  и подсигурява уют на десетки болни възрастни хора .  Центърът за настаняване от семеен тип за възрастни хора с умствена изостаналост (ЦНСТ) функционира от 2014 г. Помещава се  в масивна двуетажна общинска сграда на ул. “Стара планина“, която е реконструирана, оборудвана и обзаведена, чрез реализиране на няколко проекта с финансиране от Социално-инвестиционен фонд, проект „Красива България“, общински средства и дарения. Капацитетът на центъра е 14 места и той е напълно зает.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене