Респект: Кмета на Хаджидимово Людмил Терзиев ще прави  основни ремонти на три болнични стаи във вътрешно отделение  на болницата „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев

Кмета на община Хаджидимово ,Людмил Терзиев след лечението му от Ковид-19  в Ковид-сектора на вътрешното отделение в болницата „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев , реши  да направи пълен ремонт на три от стаите в отделението.

Най силно го е мотивирало  да осъществи подобен ремонт е неудобството за болните които ползват  единствена  тоалетна  в цялото отделение която на всичкото отгоре  е и обща ,за мъже и жени .

Запознати коментираха ,че при ремонтите преди време , ръководството на  отделението е имало идея за изграждане и на  втора тоалетна в отделението ,но специалистите са установили ,че  идеята им  ще коства много пари тъй като се  изисква буквално нова и подходяща за това канализация .

Въпреки това , намерението на Терзиев е   във всяка от ремонтираните от него стаи да има самостоятелни бани  и тоалетни.

 В желанието  си за ремонтите във вътрешното отделение на гоцеделчевската болница , кмета Людмил Терзиев стига и по- далеч . Той обмисля в следващ  период  да направи подобни ремонти  на всички болнични стаи в отделението , твърдят близки до Терзиев с които той вече обсъжда намеренията си .

 Според тях инициативата от една страна на кмета Терзиев е от благодарност към медиците и целят персонал на отделението по отношение  на грижите за бързото му възстановяване след заразата и , от друга желанието му  за подобряване на условията в болничното  отделение за пациентите от целият регион , включително и от община Хаджидимово.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене