За медийния комфорт на кмета Томов, и гаврата с един беден старец борещ се за нормален живот!

Преди … воден от супер непрофесионализма на своите ПР – ки, които вземат пари по три бона на месец от община Благоевград за да градят медийния му комфорт, на четвърти юли  кметът на община Благоевград Румен Томов, реши да си направи малко рейтинг, обещавайки гръмко и пред обективите на десетки медии, че ще осигури топъл обяд и социално жилище на бедния дядо Станко Митов известен в цял Благоевград, като дядо Коледа. Последва лавина от хвалебствия и одобрение, положителни коментари, а юристът Злата Ризова дори в сърцераздирателен пост прости всички волни и неволни прегрешения на така наречения кмет заради това му „добро дело“. Макар тогава още несвършено.

Три месеца по късно адвокатът Теодор Тошев и медията Топ Преса оповестиха фактът, че дядо Станко Митов е излъган от кмета Томов и че въпреки, откровените лъжи на кмета, все пак се е намерил благодетел, който в условията на пандемията е осигурил дом и топла храна на човека. Томов твърди че „екипът“ му е направил „всичко възможно“, но дядо Станко Митов твърди обратното. Както Топ Преса прогнозира днес след три дневно мислене, „мисирките“ от община Благоевград опитаха да замажат насраното по кметския задник, обяснявайки забележете – че дядо Станко е бил капризен. Разбира се ще се намерят свидетели, които да потвърдят това, свидетели на заплата в общината или такива, чиито роднини имат финансови и политически интереси свързани с общината.

Пред Топ Преса бедния човек, който вече е най – мразената личност в общината личейки по злобните коментари срещу него под поста на кмета във фейсбук, помоли да не ровим повече темата от страх, феновете на кмета да не му напакостят, така че за сега ще се въздържим да пуснем записа, който направихме с думите му. Длъжни сме обаче, да предупредим Томов, че ако реши да мъсти на бедния старец, ние ще намерим начин да го защитим. За сега обаче от този пост по тази тема, ще зададем следните въпроси на Томов :

Нужно ли беше Топ Преса да публикува новината за лъжата ти, адвокат Тошев да публикува информацията за лъжата ти, за да се сетиш да се оправдаеш за последен път, кмете? Стила ти е гузен – негонен… Защо в момента в който дядото се е отказал от „услугите ти“ и е „капризничел“, ти не публикува информация и да беше споделил това. Така никой не можеше да спори за достоверността на информацията ти и би те оправдал – искал си да направиш нещо но помощта ти е отказана. Реагирайки след нашите статии, обаче ти показваш гузност и се опитваш са пореден път да измиеш насраното. Не ти се получи и опита да се подиграеш правейки си медиен комфорт на гърба на един човек в неравностойно положение е грях за който рано или късно ти ще си платиш, кмете. Не ПР – ките ти, които ти църкат за пари – а ти. Те са просто инструмент.

Доказа се за пореден път, че който се допре до некомпетентността и некадърността в община Благоевград, винаги се оцапва с нещо лошо и страда. Не беше ли редно, кмета първо да настани дядото и да спаси обещанието си и след това да вика платените си фотографи за да го снимат и хвалят? Да му осигуряват медийния комфорт? Замислете си жители на Благоевград!

И накрая за пореден път задаваме въпроса на господин Томов : По какъв критерий бяха отпуснати 5000 лева общински пари на бившия журналист настоящ алкохолик Владимир Каперски за ремонт на къщата му на село? Същия е дългогодишен приятел на кмета. Какви бяха изискванията и нуждите на Каперски? Колко пари е струвал ремонта на вилата му и защо децата му не му помогнаха, а вие?

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене