Скандалът се разраства! Музикантът Димитър Стефанов: Тъпотии щъркела в Кочан беше спасен, от човека на снимката!

Истински обрат по случая с гаврата с беззащитния щъркел в село Кочан. В една от групите на Топ Преса, местният музикант Димитър Стефанов познат от оркестър „Ванита“ се включи в защита на човека разпънал на кръст щъркел на сватба в Кочан.

Ето какво ни написа местния акордионист и специалист по клавир. „Абе тъпотии, тъпотии какво пишете като незнаете нищо за историята на това бесзащитно животно.Да ви питам аз вас знаете ли че щъркелът преди време е паднал от гнездото наранен без да може да лети и е намерен от човека на снимката,който го отвел на ветеринарен лекар и върнал живота на животинчето.А знаете ли че като бе пуснато то ходеше по въпросният терорист като куче по стопанин,е май незнаете решил някой да си запълни времето с нещо и пишел та пишел тъпотии да ви привлече вниманието и да си заслужи месечната заплата.Ама то си е казано ИМА ЛИ ОФЦИ ПАСИ ГИ.Като ви знам какви сте загрижени хора падат по улисата и си ги подминавате та ся са хванахте за горкия щъркел.Евала на загрижените пише ви човек от снимката който свири на същата уж ромска сватба пък и в кочан хахахаха ТЪПОТИИ…“

Предварително се извиняваме за грамотността и речника на един местен музикант, но държахме да публикуваме и неговото становище. В случая никой не може да ни обвинява в тенденциозност, понеже Стефанов с години плюе Топ Преса по форуми, села и паланки. Но понеже е добър музикант за сега му прощаваме. Редно бе обаче да се чуе и тази версия.

УДАРЕН КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА ОЧАКВАЙТЕ ТОЗИ ЧЕТВЪРТЪК ВЪВ ВЕСТНИК ГРАДЪТ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене