ВИДЕО! Група доброволци от хаджидимовското село Абланица, предимно млади хора засрамиха АПИ днес. Вместо да ползват почивните дни за удоволствие, те се организираха, събраха пари и купиха цимент  за да запълнят дупките на Главен път 1972!

Група доброволци от хаджидимовското село Абланица, предимно млади хора засрамиха АПИ днес. Вместо да ползват почивните дни за удоволствие, те се организираха, събраха пари и купиха цимент  за да запълнят дупките на Главен път 1972 от републиканската пътна мрежа.  Входа на селото който не е ремонтиран от тридесет години.

Организаторите – братята Еркан и Бюлент Мейзиневи Кенан Адъров Деян Конадов от Абланица засрамиха АПИ като сами закупиха цимен и пясък и оправиха дупките.Срещната поздравите на своите съселяни и получават напълно заслружено признание от нас Топ Преса.

Действията на младите хора според нас като местна медия, са изключително полезни не само защото хората живеещи в Абланица няма а чупят колитеси в големите кратери оп асфалта, но ще покажатн на управляващите, че щом не вършат работа ние сами можем да си я свършим. Това се и своеброзна форма на протест. А след като тези на които плащаме заплатите не вършат работа, за какво са ни…

Браво на момчетата от Абланица! Гордеем се с Вас!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене