Вкараха майката-убийца от Добринище в съда: 74-годишната Горица Галчева, която закла с брадва сина си Йордан все още е в шок, делото се гледа при закрити врата

добринище

74-годишната Горица Галчева ,майката от Добринище, която закла с брадва осиновения си син Йордан днес влезе в Окръжен съд за мярка за неотклонение задържане под страж . Съдия Иво Харамлийски постанови делото да се гледа при закрити врата. Възрастната Горица едва пристъпваше, приближавайки се от асансьорьора към съдебната зала. Без белезници. Отвън я чакаше нейна роднина Дора. Жената бе основен свидетел по делото.
Тя разказа, че многократно Йордан е пребивал майка си за пари, посягал и сексуално. Тя по нощите е бягала от къщата си, за да се спаси от пияния Йордан – с разкъсани дрехи, раздърпана коса, често и по нощница . Така било и във фаталната нощ на убийството. Жената не издържала и грабнала брадвата, халосала Йордан с всичка сила по главата. Като в сън! Какво ще реши съда не е ясно. Престъплението е тежко, обвинението е по член 115 от НК. Всеки момент делото ще приключи. Ще остане ли майката в ареста ще реши окръжният съд.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене