Ванга за огледалната 2020 година

Голямата гадателка Ванга говори за факта, че светът ще бъде застигнат от ужасна катастрофа в огледалната година. Тя каза, че хората ще паднат и ще умират по улиците, а ужасна епидемия ще помете света. Някои историци неправилно тълкуват нейните фрази и затова първоначално никой не свързва прогнозите й с пандемията на коронавирус, пишат медиите.

Ужасна епидемия

„Заболяването бързо ще се разпространи в целия свят и ще отнеме много животи“, каза Ванга.

Тя заяви, че ще отнеме около година, за да се създаде лек за болестта. Тъй като тя каза, че болестта няма да е нова, тя не е свързана веднага с коронавируса.

Учените обясниха, че коронавирусът е цяло семейство вируси, което включва най-малко 40 вида. Първата епидемия е регистрирана през 1965 г. и оттогава вирусите на ТОРС предизвикват епидемии и пандемии на всеки няколко години. Предишното подобно огнище беше през 2002-2003 г., когато SARS обхвана света.

„Когато през 1995 г., когато бях още момче, разговарях с Ванга, тя каза, че през петте двойки ще се състои епохално събитие за цялото човечество. Планетата ще получи толкова страшен вирус, че стотици милиони хора биха могли да умрат. Сега съм в шок! И дори смисълът е не в това, че се сбъдна, а в това, че се случи наистина ужасно предсказание. Ванга винаги се е опитвала да изглажда ъглите. Но тогава тя каза, че това ще се случи в годината на пет двойки! Затова очаквайте големи проблеми на 22 февруари по това време или на 22 декември 2020 г. Тя каза, че когато ще има огледална година (2020), светът ще се обърне с главата надолу и целият проблем ще дойде от жълтото“, казва Тодор Тодоров, приятел и преводач на Ванга.

Той отбеляза, че по онова време приказките за „жълтите“ не са били свързани с Китай, но предполага, че това се дължи на самата болест и някак е забравено.

Има още едно потвърждение на думите на Ванга за ужасна болест. Наскоро великата българска гимнастичка и треньорка Нешка Робева написа в профила си в Twitter за срещата си с Ванга.

Тя си спомни, че Ванга, малко преди смъртта си през 1996 г., казала, че „над всички нас ще има корона“. Както отбелязва Робева, думите на Ванга бяха неразбираеми и едва сега стана ясно, че тя говори за коронавируса.

Световна финансова криза

Тя говори и за факта, че през 2020 г.

може да има промяна във финансовите условия по целия свят. Тя прогнозира, че парите ще загубят стойността си и ще започнат да се заменят с числа. В момента експертите по тези прогнози виждат намек за финансова криза, избухнала по целия свят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене