/ОБНОВЕНА/ 500 бали сено и 700 низи тютюн на двете семейства изгоряха при пожар в село Дебрен

Голям пожар в Дебрен изникнал за сега по неизвестни причини в сеновал, изпепели 500 бали сено и  над 700 низи тютюн на две семейства . Трудът  на семействата Ферад Ролев и Садетин  Четалбашев  бе погълнат от пламъците . Загубите и за двете семейства са огромни защото  това бе цялостният им труд  през това лято за изхранване на животните на  Ролеви и за поминъка на  другото пострадало семейство Четалбашеви . Големият пожар в сеновала на  семейство Ролеви е възникнал вчера около 16:49 часа . Тогава е бил подаден и сигнала  в РСПБЗН-Гоце Делчев. Екип на  противопожарна охрана   се е отзовал и е  погасил пламъците но нанесените щети са огромни .  Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установянане. Работи се по всички версии ,включително и за умишлен палеж.

От днес по призив на кмета на село Дебрен Тюркян Ходжова   в селото се организира благотворителна акция за подпомагане на пострадалите от пожара семейства.

Ето и призива за  помощ на кмета на село Дебрен Тюркян Ходжова

 

 

„УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА СЕЛО ДЕБРЕН КАТО КМЕТ ВИ УМОЛЯВАМ ДА ПОДПОГНЕМ  ДВЕТЕ СЕМЕЙСТВА КОИТО ПОСТРАДАХА ПРИ ВЪЗНИКНАЛИЯТ ПОЖАР..

ОТНОВО ВИ ПРИЗОВАВАМ,УМОЛЯВАМ ОТ ДНЕС ВТОРНИК И В СРЯДА ДА СЪБЕРЕМ ПАРИЧНА СУМА ЗА ДА ГИ ПОДПОМОГНЕМ В ГОЛЯМАТА ЗАГУБА

ЗАПОЧВАМЕ ДА СЪБИРАМЕ В КМЕТСТВОТО , ПО ДОМОВЕТЕ ЩЕ ВИ ПОСЕЩАВАТ НАШИ РАБОТНИЦИ,МОЛЯ ДА ДОКАЖЕМ ЧЕ НИЕ ДЕБРЕНЧАНИ СМЕ ЕДИННИ В ТАКИВА МЕРОПРИЯТИЯ:::ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ СКЪПИ СЪЖИТЕЛИ ЗА ПОМОЩА ВИ!!!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене