Александър Мацурев: Днес, заедно с представители на туристическия бранш от гр. Банско, проведохме работна среща с министъра на труда и социалната политика Деница Сачева

Днес, заедно с представители на туристическия бранш от гр. Банско, проведохме работна среща с министъра на труда и социалната политика Деница Сачева.
Обсъдени бяха мерките, които предприе правителството за подкрепа на туризма, който е един от най – засегнатите сектори от кризата с Covid-19 .
От своя страна заетите в отрасъла запознаха министър Сачева с проблемите, които стоят пред тях. Изразиха задоволството си от подкрепата на правителството с мерките, които са дадоха възможност, да се запазят работните места на своите служители.
В хода на разговора представихме няколко предложения, които предстои да бъдат обсъдени от екипа на министерството. При необходимост ще бъде организирана среща в Банско от експерти на министерството, които да представят сегашните и бъдещите мерки за подкрепа на бранша и начинът им за кандидатстване.
Благодаря на министър Деница Сачева, за тази среща, която вярвам, че беше полезна и конструктивна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене