Сензационно! Арестуваха мед.сестра от Гоце Делчев – съпруга на ортак на убиеца Марио Метушев!!

Гранични полицаи проведоха днес успешна мащабна операция на територията на Гоце Делчев. Операцията е срещу контрабандата на рязан тютюн, която от години се вихри в района, научи Първо Топ Преса. Задържан е известният Севдалин Гърбев-Севдо, а с бялата престилка, под конвой, е изведена от болницата в Гоце Делчев и съпругата му Гърбева, която работи като медицинска сестра.

Обиски в къщата и имотите на семейството са продължили цял ден, какво са открили граничните полицаи все още не е ясно. Според източници на Топ Преса Севдо е работил основно на територията на Гоце Делчев и Казанлък, откъдето е. В Казанлък имал заведение, което въртял от години. Попаднал е в полезрението на гранична полиция при разследване на Организирана престъпна група в страната, която се занимава с дистрибуция на нарязан тютюн в големи мащаби.

Севдалин Газиев. е обект на наблюдение от страна на службите, но винаги се измъквал от капани, тъй като имал сериозен чадър от висши полицаи, които му осигурявали „зелен коридор “ за действие. Преди време Севдо, ексфутболистът Марио Метушев и покойният вече Красимир Колджиев- Дзъмбо, били задържани с тютюн в Шумен.

Тогава Марио поел вината и лежал в ареста 6 месеца. Казват, че този престой зад решетките е оказал пагубно влияние върху психиката на бившия футболист Метушев, който закла жестоко приятеля си и партньор Дзъмбо след скандал. Една от версиите за кървавото убийство на Дзъмбо е именно спор и кавга около този арест и контрабандата на тютюни. Колджиев е бил шофьорът на колата, в която били задържани Севдо и Метушев.

Припомняме, че убийството на Дзъмбо стана в дома му. Порядъчно пийнали Колджиев и Метушев се скарали в една от стаите на къщата, а в другата била майката на домакина Колджиев. Жената не успяла да помогне на сина си, който бил наръган 97 пъти с нож и издъхнал от ръката на най-добрия си приятел Марио Метушев., който след касапницата направи опит да се самоубие, но оцеля.

Това бе най-кървавото убийство в Гоце Делчев, за него Метушев получи 20 години лишаване от свобода. Разследването на гранична полиция продължава, очакват се още арести на лица, които се занимават с контрабанда на тютюни на територията на Гоце Делчев и страната. Продължаваме да следим разследването на гранична полиция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене