Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев: Много хора се възползват от социалните мерки, които предприе правителството към най-уязвимите групи по време на пандемията

През днешният ден заедно с общинските ръководители на ПП ГЕРБ Никола Джингаров – община Гоце Делчев и Верхад Ислямов – община Гърмен посетихме селата с кметове от ПП ГЕРБ Хвостяне, Долно Дряново, Балдево, Марчево, Дъбница и Осиково в Община Гърмен, както и с. Борово в Община Гоце Делчев.
Инициирах тези срещи, защото считам за важно контакта между местната и законодателна власт, запознах се лично с проблемите, които стоят за решаване пред тях.
Те споделиха пред мен, че много хора се възползват от социалните мерки, които предприе правителството към най – уязвимите групи по време на пандемията, като дадоха за пример програмата “Топъл обяд“.
Всеки кмет, с който разговарях днес изрази категоричното си мнение, че най-лошото, което може да се случи в тези трудни месеци на здравна и икономическа криза е тя да се превърне и в политическа. Напълно съм съгласен с казаното от тях, че в такъв момент България се нуждае от стабилност.
Благодарение на далновидната политика на правителството на Бойко Борисов е създадена заетост към тези кметства, в които са назначени хора, които подпомагат тяхната дейност.
Те споделиха, че никога не са отпускани толкова много целеви средства за всички българските общини и кметства, с които се реализират важни проекти за населените места в нашата страна. Това е благодарение на последователната политика на ПП ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене