Без категория

БЧК-Благоевград събира помощи и дарения за Мизия

мизия

БЧК Благоевград се включи в акцията по набиране на помощи и дарения за пострадалите от наводненията в Мизия. Най-голяма в този момент е нуждата на пострадалите хора от бутилирана вода и консервирани продукти. Всеки желаещ може да направи своето дарение в офиса на регионалното подразделение на БЧК в областния център на Пиринско. Това съобщи Йорданка Стойчева, директор на Областния съвет на Български Червен кръст-Благоевград.
„БЧК Благоевград призовава гражданите, производителите, представителите на търговските вериги, които имат възможност, да дарят вода и хранителни продукти от първа необходимост за пострадалото население в Мизия. Също така и пакетирани продукти, като консерви. Набираме още спално бельо и одеяла“, уточни директорът на БЧК-Благоевград Йорданка Стойчева.

Офисът на БЧК-Благоевград работи от 08:30 до 17:00 часа всеки делничен ден и всеки, който желае да помогне, може да го направи в сградата на БЧК, която се намира на бул. „Кирил и Методий” 29.
„Искам също така да призова гражданите и гостите на Благоевград, че е активен и краткият номер 1466 за всички мобилни оператори за SMS дарения на стойност – 1 лев“, каза още Йорданка Стойчева.

Всеки който желае да дари финансови средства за пострадалите от наводненията наши съграждани може да го направи и по банков път. Номерът на сметката е публикуван в сайта на БЧК.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене