Без категория

Местния печат

печат

„Вяра“

Автомонтьор №1 на Самоков Георги Гончев покори връх Мусала за рекордните 1,05 ч.

Автомонтьор№1 на Самоков – Георги Гончев, изкачи 2925-те м до най-високия връх на Балканите – Мусала, за рекордните 1 час и 5 минути. Гончев, който е бивш алпиец, беше придружаван от съпругата си Жени Димитрова и дъщеричката му Вероника Гончева. Двете дами не отстъпиха на бързото му темпо по стръмните баири и така Гончев сбъдна мечтата си да стъпи на гордия връх за рекордно време.

В присъствието на 160 гости след 6-годишна връзка: Собственикът на верига автомивки „Авангард” 31-год. Кирил Динков се врече във вечна вярност на 25-год. Биляна Искрева от Дупница

Собственикът на верига автомивки „Авангард” – 31-годишният Кирил Динков, скъса с ергенлъка и се врече във вечна вярност на 25-годишната Биляна Искрева от Дупница. Щастливите влюбени сключиха брак на стилна церемония след 6-годишна връзка. Очарователната булка е студентка,учи ветеринарна медицина в София. Над 160 гости вдигаха наздравици за младото семейство в известен ресторант в Дупница.

Бунтарят Венци Кавазов разкри: Член на СДС сяда в стола на областния Муса Палев до дни, името му с еднакви инициали

Областният управител на Благоевград Муса Палев и неговите заместници Костадин Дурчов и Димитър Капитанов трябва незабавно да бъдат отзовани от постовете си след встъпването в длъжност на служебното правителство. Това заяви в редакцията на „Вяра” вчера бунтарят от Благоевград Венцислав Кавазов минути след като президентът Росен Плевнелиев обяви състава на правителството.

Бившият военен от Благоевград Спас Радев се натрови с препарат, пръскал градината

Популярният бивш военен от благоевградското поделение Спас Радев, който от много години живее в родното си село Самораново, се натрови с препарат за пръскане на лозя и зеленчуци. Инцидентът стана вчера. 75-годишният Радев е запален градинар и има разкошен двор в село Самораново. Вчера запретнал ръкави да напръска градината си от вредители, но от изпаренията му станало лошо. Той припадна, намерили го съседи в безсъзнание.

Д-р Бориславова спаси задавено бебе в Дупница

2-месечно бебенце се задави, но беше спасено от д-р Бориславова в Дупница. Малкият Валентин Владков поел бебешка храна, но не могъл да преглътне, дишането му спряло, посинял и само бързата намеса на д-р Бориславова е предотвратила жестоките последици. Таткото Радослав Владков, майката, дядото и бабата изказват специална благодарност на Спешния център в Дпница за адекватните и бързи животоспасяващи действия.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене