Депутатът Стефан Апостолов: Аз гласувах ПРОТИВ вота на недоверие, защото смятам, че имаме още много работа, която трябва да свършим в интерес на гражданите

Аз гласувах ПРОТИВ вота на недоверие срещу Правителството, защото съм убеден, че не сме се провали в противодействието на корупцията.

Аз гласувах ПРОТИВ вота на недоверие, защото смятам, че имаме още много работа, която трябва да свършим в интерес на гражданите.

Аз гласувах ПРОТИВ вота на недоверие, защото въпреки твърденията на опозицията, че не сме направили нищо за хората, тази сутрин от Брюксел дойде добрата новина – България ще получи близо 29 млрд. евро по новата Многогодишна финансова рамка и по Пакета „Следващо поколение ЕС“.

Трябва да имате предвид, че ние сме една от малкото страни, които получават с около 1 млрд. евро повече и това при положение, че общият размер на новата МФР е с 62 млрд. евро по-малък от сегашния по цени от 2018 година.

Средствата, които получаваме от Европа са изключително важни за България, но и в частност за Община Симитли, защото досега, благодарение на Оперативна програма „Развитие на селските райони 2014 – 2020” успяхме да започнем и завършим много важни инфраструктурни проекти, свързани с ремонт и реконструкция на улици, водопроводи, учебни заведения, детски площадки, футболни стадиони, спортни комплекси и други.

На фона на протестите в момента искам да кажа, че най-лесният начин би бил да подадем оставка, но отговорността към обществото за нас е по-важна от всичко. Борбата за по-доброто бъдеще на България продължава!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене