Зверско меле в Югозапада! Мъж е приет по спешност

Пребиха зверски в събота срещу неделя санданчанина Димитър Попстоилов, с прякор Крушата. 44-годишният мъж е пребит край градското заведение “Чинарите”.

Митко Крушата бил с приятели там, цяла вечер пили и яли, в един момент той започнал да става агресивен, размахал нож, ритал столове, а накрая отказал да си плати сметката. Скандалът прераснал в истински екшън.

Крушата е транспортиран в малките часове от аверите му в местната болница целия посинен и окървавен, със счупени ребра и прешлени, избити зъби и травмиран черен дроб. Цялото тяло на Попстоилов било в рани. Той обяснил, че е бит с бухалки, пред органите на реда.

На място в болницата са пристигнали и разследващи полицаи, които да снемат показания от пострадалия за инцидента и нападателите. Митко Крушата е бил в съзнание и адекватен въпреки множеството травми и успял да каже, че нападателите били няколко, сред които санданчанинът Янко, с прякор Циц. Получени са и няколко сигнала за случая на тел. 112 във въпросната вечер.

След като е прегледан пострадалият Д. Попстоилов от дежурните лекари, е настанен в реанимацията на болницата.

Задържани са в полицията трима души за изясняване на обстоятелствата по случая – собственикът на заведението Костадин Скачев, приятелят му Янко Ханджийски, както и друг мъж, който е охранявал заведението.

Митко е изключително мускулест, тъй като тренирал фитнес редовно, но като пийнел, ставал агресивен, което му докарало и беля на главата, коментират санданчани, станали свидетели на мелето.

Димитър Порстоилов дълги години се подвизаваше в столица като охрана. От известно време обаче се завърнал в родния Сандански.

По случая е започнато досъдебно производство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене