Приключва подмяната на водопровод по ул. „Св. Георги“ в Хаджидимово, екипи на ВиК – Благоевград полагат нови тръби и в село Жижево

Дейностите по подмяна на водопроводна мрежа, в участък с дължина около 400 м, по улица „Свети Георги“ в Хаджидимово се очаква да приключат до края на днешния ден.
В момента екипи на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград извършват довършителни работи, като старите тръби се подменят с нови полиетиленови тръби с диаметър 90 мм.

В община Хаджидимово вече са изпълнени предвидените СМР по ул. „Прогрес“ и „Георги Бенковски“, обекти заложени в Инвестиционната програма на ВиК – Благоевград за 2020 г.
Екипи на водното дружество работят и по подмяна на водопровод в село Жижево, община Сатовча. В участък от улица, с дължина 240 м, намираща се до Консервна фабрика, се полагат нови PE тръби с диаметър 90 мм.

Очаква се ремонтните работи там да приключат до края на следващата седмица.
Успешно бяха завършени дейностите по подмяна на водопровод и по улиците „Г.С. Раковски“, „Клокотница“ и „Александър Стамболийски“ в село Мосомище, община Гоце Делчев.
„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград изпълнява последователно Инвестиционната си програма, която за 2020 година е на стойност 2 958 460 лева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене