Щом горският искал да спазва правилата до край, чакали го проблеми, заплашила Желязкова, според жалбата на Ряхов в МВР.

ГОРСКИЯТ СЛУЖИТЕЛ НА ДГС – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ИЛИЯ РЯХОВ ПРЕД МВР: Бизнесдамата Ана Желязкова ме заплаши със смърт!

„Моралната стожерка“ на дърводобивния сектор Ана Же- лязкова, самообявила се за флагман на законността и правдата, попадна в криминалната хроника на РУП – Гоце Делчев, след като е разследвана за заплаха за убийство.

Горският служител на ДГС – Гоце Делчев, Илия Ряхов е подал сигнал в полицията срещу управителката на АНА ЕООД, защото по време на изпълнение на неговите служебни задължения, по повод факта, че спазвал БДС при експедиране на едра строителна дървенина, възникнал спор между горския и Красимир Стоименов, мъжът, който живее на семейни начала с Желязкова. Пред двама свидетели-шофьори – Петър Шалев и Кемал Кемалов, Желязкова отправила заплахи за живота на горския, обяснила му, че нея закон не я лови и че можела да си прави каквото си иска.

Щом горският искал да спазва правилата до край, чакали го проблеми, заплашила Желязкова, според жалбата на Ряхов в МВР. Източници на вестник „Градът“ от полицията ни увериха, че по случая тече сериозно разследване и че пред тях Желязкова се е държала арогантно и нагло. Направените опити да се свържем с Желязкова за становище по случая засега остават неуспешни.

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене