НЕЧУВАНО! Агенция обяви за продан апартаменти в град Банско за по 10 000 евро!

Само срещу 19500 лева можете да си купите апартамент в град Банско- курортният град и призната световна дестинация за ски и планински туризъм. Справката е на нашите репортери от информационна агенция www.toppresa.com и е направена по поръчка на медията ни.

И колкото да не ви се вярва тази евтиния не е следствие от Ковид кризата а се наблюдава от края на миналата есен. Инвеститори и строители са готови да продават имоти както се вижда на бездценица при това на атрактивни места само и само да развържат част от инвестициите. Интересът на пазари на имоти в Банско спаднал още през пролетта на миналата година а тенденцията се запазва и до днес. Според експертите тази случай може да се развие в две посоки  – едната положителна другата отрицателна.

Отрицателната е никой да не проявава интерес към евтините имоти на Банско, и това да срине тотално цените на имотите и техния пазар и да фалира собствениците им. А другата е по оптимистична – средната класа в страната да има възможността да се сдобие със свой собствен имот в зимния ни курорт. Няма спор цена от около 10 000 евро обикновено се определя като сума подходяща за купуването на една добра кола.

Въпросът е да се убедят хората да не инвестират в хубави коли а в имоти, при положение че цените им са смешно ниски и не се знае това до кога ще е така. За да се случи второто обаче, е нужна и активност от местната политика и бизнес. Да се актуализират цените като към нормалните, да се създадат идеалните условия и българите да се наслаждават с техните финансови възможности на хубавия ни курорт Банско. Въпрос на анализ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене