ПП ГЕРБ изненада с подаръци, цветя и нов хладилник акушерите и гинеколозите в Благоевград

бабин ден

В празничния Бабин ден , по традиция, активисти от няколко клуба на ПП ГЕРБ гостуваха в МБАЛ-Благоевград. С цветя, погачи и нов хладилник, те поднесоха благодарностите на българските семейства за хуманната мисия на лекари и акушерки да посрещат и пазят всеки нов живот.

8(13)

Общинският ръководител на партията Йордан Андонов с вълнение поздрави присъстващите : „Сигурно в годините сте чули много думи за хуманността и значимостта на професията си. Независимо от дните в календара,вие сте хората, орисани да посрещате всеки нов живот и след първото проплакване да го дарите с усмивка,надежда и бъдеще. И това ви прави най-значимите хора. Защото цялото бъдеще е във вас – в професионализма ви ,в загрижеността и човеколюбието ви.

Бабинден1

Благодарим ви за всичко,което сте сторили до сега и което предстои в бъдеще. Желая виздраве и лични радости. И не на последно място-добрите ви ръце да посрещнат още много българчета.

Честит празник,честити и благословени да сте всички вие ! „

Бабин ден 2

Фолклорната група към пенсионерски клуб „Еленово” с ръководител Павлина Теова изпълни древния български обичай „Поливане” и порече на завеждащия ”Родилно отделение „ д-р Огнян Митов и неговия екип : „ Както се пързаля леко сапуна в ръцете,така с лекота да се раждат децата. Колко капки в котлето,толкова деца да се родят през годината”.

П. Петрова/струма.ком

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене