ШОУТО Е ПЪЛНО В ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД! Новият прякор на все още действащият кмет Румен Томов – Злостър Черното влечуго!

Нестандартният характер на кмета Румен Томов е жегнал сериозно и хора от неговата администрация. От сигурни източници информационна агенция www.toppresa.com , разбрахме че повече сериозни хора работещи под командването на градоначалника Томов, са му лепнали прякора „Злостър – черното влечуго“. Прякорът идва от ситуационната английска комедия актьора Роуън Аткинсън. Най-завладяващият ситком от …1380 година.. Антигероят с чаровна грозота, опрощаваща коварност, симпатична глупост и здравословна лудост…

16-то място в Топ 100 на Великите британски телевизионни шоу-програми за един от най-добрите комедийни сериали в Англия със запазената марка за ненадмината британска самоирония. Легендата се ражда… Англия 1300 година и още малко. Едмънд/Злостър се пробужда малко позакъснял за битка, убива краля и провъзгласява своя баща за новия крал. Доволен от „победата“, Едмънд се представя за Черното влечуго. Това е началото на комедията, която ще продължи историите на героя – понякога велик, понякога глупав и жалък. А почитателите на Шекспир ще се забавляват малко повече с препратките към Макбет и Хамлет. На по-чувствителните към визията не се препоръчват „кървавите зрелища“….

 

Приликата с благоевградския кмет освен визуална, била и в посока вземането на решения тип „Злостър“. Когато някой от подчинените отива във филма при Злостър, и му дава идеи и решения, Злостър задължително ги отхвърля като непрофесионални. Известно време след това същите тези решения и идеи, той ги представя като свои пред другите с и подчинени. Та и Томов работил така и в такъв случай да му е честит новия парамон.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене