ШОКИРАЩО РАЗКРИТИЕ! Лихвар от плевенско в съдружие със съдия изпълнители превръща живота в АД на длъжници в Неврокопско!

Жена от Абланица потърси Топ Преса, за да разкаже своята ужасяваща история. „Мъжа ми почина преди време, на протестите на тютюнопроизводителите. Всички помнят случая. Той имаше бизнес който след смъртта му закъса. Вдовица съм не можах да платя дълговете на съпруга си, а къщата ни беше заложена. Съдия изпълнител я взе и обяви за продан.“ Разказва опечалената жена пред Топ Преса.

Само година след като домът ти  и бил обявен за продан, със жената се е свързал мъж то ромнски произход, който заявил че купел къщата и че ако иска жената да продължи да живее в нея ще трябва да му плаща 500 лева наем на ръка. „Проверихме случая и се оказа точно така. Съдията е продал на въпросния мъж имота ни и сега или трябва да останем на улицата или да му плащаме невъзможните 500 лева наем…“ изплака жертвата на схемата пред медията ни. В редакцията пазим името на жената, тя е добре позната в региона.

Страхува се да и бъде публикувано името от страх лихварят да не я съди защото, колкото и скандално да звучи той е пълното си законово право. Наши репортери провериха въпросния човек, открихме го с доста трудности. Оказа се богат ром от плевенско, който от скоро живее в Гоце Делчев. Купува на безценица имоти от местният бирници и после буквално рекетира длъжниците.

Случаят е предаден на прокуратурата с надеждата, да се разкрие порочната му дейност да рекетира длъжници под масата. Поне нека декларари доходите си който получава пиейки сиромашка кръв.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене