МГЕРБ-Благоевград проведе областно събрание

Младежката организация на ГЕРБ в Благоевградска област проведе областно събрание, в което участваха над 30 представители на МГЕРБ от всички 14 общини.

На събранието присъстваха областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, членът на НИС на МГЕРБ Осман Ислямов и общинският ръководител на ГЕРБ – Благоевград инж. Росица Димитрова.

Целта на срещата бе младежите да номинират свои представители за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за предстоящото на 5 юли Общо събрание на младежката структура, което ще се проведе в София. Номинирани бяха четирима младежи от организациите в от Благоевград, Петрич и Гърмен. Георги Матеев, Румен Кулянин, Атанас Ячков и Осман Ислямов бяха единодушно подкрепени от присъстващите в залата.

„МГЕРБ в Благоевградска област е сред най-активните в страната, продължаваме да се развиваме в положителна посока. Важно е да продължим да работим, да реализираме различни инициативите, насочени към хората”, каза областният координатор на МГЕРБ-Благоевград Венцислав Хросинков.

Младите хора коментираха актуалната политическа обстановка в страната, предстоящите през следващата година национални избори.

Събрание протече при всички санитарно-хигиенни мерки в извънредната епидемична обстановка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене