Учители и ученици от Гоце Делчев и Хаджидимово обраха призовите места на 14-я Национален ученически конкурс „Не се гаси туй ,що не гасне“

Само преди час  излязоха официалните резултати от проведеният 14-ти Национален  ученически конкурс „ Не се гаси туй, що не гасне“ . За радост и гордост за двете общини Гоце Делчев и Хаджидимово на ризови места са класирани ученици от ПМГ“ Яне Сандански „ и СУ „Никола Вапцаров“ в гр. Хаджидимово . Сред наградените за отличната им работа с учениците  при подготовката за конкурса  са наградени и техните преподаватели Боряна Вълчева и Зарина Глушкова .

Така според протокола  от класиранията в раздел „Реферати“ от 5-ти до 8-ми  клас на трето място е класирана Анелия Спахиева от СУ „Никола Вапцаров“ , Хаджидимово .

Нейният брат , Никола Спахиев е завоювал първото място също в раздел“ Реферати“ от възрастовата група участници от 9-ти – до 12-ти клас а на второто място в класацията във същият раздел е Мария Мутафчиева  от „ ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев .В раздел „ Есета“от възрастовата група от 9-ти до 12-ти клас на  призовото първо място е Христина Франгова от ПМГ“ Яне Сандански“ в гр. Гоце Делчев .   В раздел“ Журналистически материали“ и възрастова група от 9-ти до 12-ти клас  на второ място е класирана Александра Мутафчийска също от ПМГ“ Яне Сандански“ .

В четвъртия раздел на Националното състезание „Мултимедийни проекти“ във възрастовата група от 9-ти до 12-ти клас е класирана Наталия Таранинова от СУ „Никола Вацаров“ в Хаджидимово , а на трето място Сузана Черкезлиева от ПМГ“Яне Сандански“ в Гоце Делчев .

И двете призови места – Първо и Второ място в  раздел „Стихове и Разкази“ във възрастовата група от 9-ти до 12- клас са класирани  поредните талантливи  участници от ПМГ „Яне Сандански „ в Гоце Делчев Божидара Бойчева и Катерина Мушева.

Медията  ни „Топ Преса“ поздравява наградените учители и учениците от Гоце Делчев и Хаджидимово за достойното им представяне с което и този път обраха почти всички призови места на Националният конкурс“ Не се гаси туй, що не гасне“ .Успехи !!!!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене