Алекс Раева избра „Къщи край водата“ в село Огняново за своя релакс!

Актрисата и бивша певица в „Шоуто на Слави“, Александра Раева избра безспорно красивите „Къщи край водата“ в село Огняново за своя релакс през почивните дни. С това тя самата се похвали поствайки снимка от бевшата гребна база в курортното село, от своя профил в Инстраграм. 

Къщи край водата“ е изцяло нов затворен комплекс в с. Огняново, построен в парк с площ от 40 000 кв.м. Комплексът се състои от шест самостоятелни къщи, всяка от които е разположена на брега на изкуствено създадено езеро. Комплексът е напълно обезопасен и разполага с абсолютно всички удобства за една неповторима почивка.

Кризата около коронавируса може да бъде идеалната възможност да се възроди българския туризъм, стига тези които го управляват да намерят златната нисша, коментират познавачите. Луди фенове на Алекс споделят че всяка година, певицата предпочита чужди дестинации за своята ваканция и почивки, в профила и в Инстраграм има снимки от минали години, на които Раева се е показвала от доста екзотични дестинаци в чужбина. Тази година обаче предпочела – Огняново.

Сега видимо кризата около Ковид я оставила у дома, в родната България! Истинска гордост е това за местния туризъм!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене