Проектът да се снима филм за град Гоце Делчев се провали?

Проектът за заснемане документарен филм за град Гоце Делчев прептърпява пълен провал, пише вестник „Градът“ в днешния си брой.

Инициативата беше на сдружение „Гоцеделчевци“, идеята беше да се заснеме професионално по предварително подготвен сценарий. Пандемията от коронавируса и финансоват акриза попречила, твърдят за вестник „Градът“ от организаторите. В града ни обаче има слух че исновната причина била прекалено високите финансови претенции от страна на организаторите, които искали от местни бизнесемни суми от порядъка на 10 000 лева като начален старт за спонсорство. Имаме данни че и общината е превела крупна сума и няма информация какво се случва с нея? Чакаме реакции, пишат колегите от вестник „Градът“!

Според информацията с която пък разполагаме ние от Топ Преса, че ткака нараченият „двигател“, била някоя си госпожа Цвета Коева, която не успяла да убеди заможните жители на Гоце Делчев и хората свързани по някакъв начин с града в идеите си. Предложенията и били старомодни, мудни и съобразени с изискванията на един друг век. Идеята била да се снима филм за Гоце Делчев със стил а не да се прави лента за да „отбием номера“ коментират за Топ Преса , хора участвали но в последствие отказали се от проекта.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене