„Джеми стил„ ЕООД  с одобрен ПУП за строителство на „Шивашки цех, жилища и стаи за гости“ в гърменското село Горно Дряново

„Шивашки цех,  жилища и стаи за гости“  е одобреният  проект за строителство  на  „Джеми стил“ ЕООД в гърменското село Горно Дрянво. ДЖУМИЛЕ АЛИЕВА ХАДЖИЕВА  от Горно Дряново е управител, съдружник и едноличен собственик на капитала на дружеството .

Днес стана известно че кмета на общината  Феим Иса със заповед № 360 от 25.05. 2020 година е одобрил   изменението на ПУП/ подробен устройствен план/ на УПИ 23-408,544,квартал 3 по плана  на село Горно Дряново община Гърмен, с  ново предназначение а именно  шивашки цех, жилища и стаи за гости  .

Заявлението и изработеният проект на „Джеми стил“ЕООД село Горно Дряново са постъпили за одобрение на 12.05. 2020 .То е  одобрено  с процедура от ОБС Гърмен  както и е направена необходимата разгласа съгласно изискванията на чл. 128,ал.2 .Изработеният проект е разгледан и на Експертен съвет по устройството на територията на община Гърмен и е одобрен с решение №44 от 13.05.2020 година .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене