ГЕРБ-Благоевград привлича все повече млади хора

Голям интерес има сред младите хора да станат част от партия ГЕРБ-Благоевград и да споделят нейната идеология. Това съобщиха от общинското ръководство на партията в  областния център на Пиринско.

Общинският лидер Росица Димитрова също участва в разговорите с хората, които искат са станат партийни членове. Всичко това се случва при строго спазване на необходимите противоепидемични мерки. Най-радващото е, че сред кандидатите да бъдат част от ГЕРБ преобладават младите хора, които припознават идеите на ГЕРБ и са готови да се включат с голям ентусиазъм и плам в партийните дела.

Тази младежка енергия съвсем скоро ще е необходима на партията, тъй като в Благоевград предстоят частични кметски избори. Затова вече няколко месеца ГЕРБ и в областния център, и във всички останали общини стяга редиците, води конструктивен диалог по места със своите членове и с жителите на населените места. Целта е да се разшири още повече влиянието на партията в Пиринския край и да бъде не просто първа политическа сила, а да остави далеч назад останалите партии.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене