Инвеститор от гоцеделчевското село Лъжница ще строи модерна кравеферма в местността „Долна бара“

Инвеститор от гоцеделчевското село Лъжница ще строи модерна кравеферма със силажохранилище, административно-битова сграда и навес за техника в местността „Долна бара“

Да инвестира в строителство на модерна кравеферма със силажохранилище,административно- битова сграда и навес за техника в местността „Долна бара“ край село Лъжница е депозирал заявление Мохарем Хаджи от същото село.

В заявлението си инвеститора иска разрешение да изготви проект за ПУП и промяна на предназначение на собствен поземлен имот с № 44416.2.81 по Кадастралната карта и кадастралните регистри на село Лъжница в местността „Долна  бара“.

Нотарилен акт № 96 също доказва собствеността на имота на Мохарем Хаджи, който е внесъл в едно с искането си и всички необходими документи за собственост в администрацията на община Гоце Делчев за осъществяване на инвестиционното си намерение, което е съобразено и с предвижданията на проекта на ОУП на община Гоце Делчев, за който е проведена процедура по екологична оценка, приключила със Становище № БД-02/2018 г. на директора на РИОСВ Благоевград.

За издаването на необходимите разрешителни за осъществяване на проекта „Изграждане на модерната кравеферма със силажохранилище, административно-битова сграда и навес за техника в село Лъжница предстои Решение на ОБС.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене