Д-р Итев: Дарителите на болницата в Гоце Делчев са по-големи спонсори от държавата /ВИДЕО/

Доктор Фелибев, управител на МБАЛ „Иван Скендеров“ в гр. Гоце Делчев и д-р Итев, завеждащ инфекциозно отделение на болницата, при съдействието на Топ Преса, получиха днес навременно и много ценно дарение от бизнесмени с неврокопски корени.

Строителна фирма Бигла – 3, София, с управител Красимир Шалев, предостави 70 предпазни костюми за многократна употреба, около 300 маски също за многократна употреба и 40 професионални предпазни шлема. Управителите на „Интрпред партнер ООД“ град Гоце Делчев, Иван Белянов и Росен Думанов предоставиха на здравното заведение така нужната компютърна конфигурация която включва: компютър, монитор и принтер.

„След огнището в Осина, в нашата болница започнахме да приемаме заразени с COVID – 19 и от Ореше, Ваклиново и Сатовча така, че трябва да се вземат по-сериозни мерки“, сподели д-р Итев. Той благодари на днешните дарители и на кмета на община Сатовча, д-р Арбен Мименов за събраната в общината сума от 5 000 лв., която дариха на гоцеделчевската болница и призова хора и организации с възможности да подпомогнат в този труден момент здравното заведение кой с каквото и колкото може.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене