ДЕНЯТ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ 17-ТИ МАЙ – ШАМПИОНАТ ПО ПЕЧАЛБИ В 40-ТИЯ ТИРАЖ НА СПОРТ ТОТО

От 2006-та година датата 17-ти май е обявена за Ден на българския спорт. Тази година този празник за всички, които имат отношение към професионалния и любителския спорт съвпада с 40-тия тираж на Български спортен тотализатор. Спорта и тотализатора винаги са вървели заедно, защото Спорт тото отделя от всеки залог в подкрепа на родните спортни федерации.

По никакъв начин това огромно количество спорни успехи не отстъпва на количеството печалби раздадени от Спорт тото за 63-годишната си дейност. Тази неделя пристига с поредните възможности за разнообразни печалби, надхвърлящи многократно психологическата граница от един милион лева.

В играта „Тото 2- 6 от 49“, шансовете да бъдат спечелени милиони са повече от вероятни, защото прогнозният джакпот е 3 100 000 лева.

Не отстъпва и играта „Тото 2 – Зодиак“, печалбите са до 3 000 000 лева и това е постоянна величина, защото колкото пъти бъдат спечелени, за следващия тираж те отново ще провокират късмета със същата мултимилионна сума.

Забележителен е и джакпотът в играта „Тото 2- 6 от 42“, в която прогнозната максимална печалба ще достигне до 440 000 лева.

Участието в игрите на тотото е достъпно за всички пълнолетни лица, а късметът може да нанесе тежък нокаут на много материални притеснения.

Участието в числовите и моментните лотарийни игри е уникален начин да реализира участие в промоционалната кампания на Тото клуб – „Всеки ден е Великден“. Крайния срок за регистрация изтича на 24-ти май, а на 31-ви май в национален ефир ще бъде изтеглен жребий, който ще зарадва петнадесет късметлии с ваучери за почивки в страната и чужбина, всеки на стойност 2000 лева. Ваучерите имат срок на валидност до декември 2021 година, а това е достатъчен срок за всеки семеен съвет да планира по най-добрия начин локацията и времето за почивка.

Напомняме, че кампанията „Печалби плюс – извънредни печалби“ ще продължи само още няколко дни. В нея участват регистрираните кодовете на талоните от моментните лотарийни игри. Тази възможност ще изостри до краен предел вниманието на всеки късмет, защото на 24-ти май ще изтеглим седмичните печалби, които са 500 лева и лаптоп, а секунди след това ще бъдат раздадени и три големи бонус печалби, които са 1000 лева, 2000 лева и 3 000 лева. Участват кодовете на регистрираните талони за периода от 23-ти март до 23-ти май 2020-та година.

Не пропускайте да се информирате за всички актуални новини от сайта www.toto.bg, както и да ни следвате в ФБ страницата на Тотализатора и социалните мрежи.

Спорт тото – печелите Вие, печели и българския спорт.

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене