Нова група „Промени Гърмен“ се появи в общинсикя съвет на югозападната община!

Група от уважавани и резултатни предприемачи и бизнесмени се оформи в местният парламент на община Гърмен, разбра Топ Преса първа. След дългата пауза от провеждане на заседания, местните парламентаристи, се събират днес, а в дневния ред е обяваването на новата група. 

Позиционирането на групата „Промени Гърмен“ на политическата карта е център – дясно и тя е съставена от общинските съветници: Красимир Пендев, Джанат Чауш, Алипи Тюфекчиев, Васил Башов и Явор Куйбишев. Основният интерес в който тя ще работи е интересът на община Гърмен и всички нейни жители. Тя е съставена от хора, буквално правещи местната икономика, производители, търговци, предпримачи или иначе казано хора на бизнеса.

Групата е от пет души и по този начени се нарежда начело с лидера в местниа парламент – партия ДПС, която също се представлява от петима души. На трето място вече отива партия ГЕРБ с 4.

Като доказан изяснител на обстановката, Топ Преса разбра че на новата група в общинския съвет, стои и дава силно рамо бизнесменът от село Огняново – Георги Петканин. Петканин е строителен предприемач, има хотел в село Лещен и е собственик на марката млечни продукти „Лещен“. Петканин, е първият който подкрепи кандидатурата на Феим Иса в началоото на местния вот за кмет на община Гърмен, с което си навлече гнева на бившата кметица Минка Капитанова, по чийто доноси той е проверяван и до днес.

Очаквайте подробности…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене