От понеделник: Възстановява се графика на движение на автобусите по линия №2 в Благоевград

Кметът на община Благоевград инж.Румен Томов, ръководител на Кризисния щаб откри заседанието. По време на заседанието са набелязани конкретни мерки във връзка с епидемичната обстановка в страната.

Щабът взе решение, от 18 май/понеделник/ се възстановява, графика на движение на автобусите по линия №2 през интервал от 10 минути.

Разписанието на движение на автобусите по линия №1 и линия №3, не се променя и остава през 60 минути. В зависимост от епидемичната обстановка, графикът може да бъде променен. Припомняме, че от 16 март, разписанието на градския транспорт се промени във връзка с обявеното с Решение от 13.03.2020г на Народното събрание на Република България извънредно положение.

Щабът реши да продължат дейностите по дезинфекция на откритите обществени площи в Благоевград.

С цел предотвратяването на разпространението на коронавирус, по предложение на управителя на Специализираната болница за активно лечение по онкология „Свети Мина“ д-р Георги Георгиев, се организира дезинфекция на входовете на лечебните заведения в Благоевград.

Дезинфекция с машинно миене на улиците в община Благоевград, продължава да се осъществява по график от фирма “Биострой“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене