В мрежата влиза нов играч. Най-важното от седмицата, забавни коментари,  гафове, абсурди и издънки.Тази неделя пристига „Домашното шоу на Ванката“.

В мрежата влиза нов играч. Най-важното от седмицата, забавни коментари,  гафове, абсурди и издънки.

Тази неделя пристига „Домашното шоу на Ванката“.

Кой е Ванката и за какво се бори? Голяма ли му е устата? Колко пръста може да размахва едновременно? Отговорите в Неделя! Светът е голям и дървени философи дебнат отвсякъде. От Топ Преса помолихме Ванката да се представи пред Вас нашите читатели, ето какво ни каза той:

Здравейте 🙂 Aз съм Иван Тодоров – актьор, режисьор и мечтател. Роден съм в град Пловдив на 05.12.1981г. Живях в град Стамболийски до 23 годишна възраст, след което през 2003г. се преместих в гр. Благоевград за да уча “Актьорство за драматичен театър” в катедрата по театрално изкуство, където бях приет и завърших през 2007г. в класа на проф. Чавдар Кръстев.
През 2016 г. завърших Магистратура по “Театрална Режисура” в
класа на Николай Ламбрев – Михайловски
Заедно с колеги актьори и режисьори съм учредител на НПО „Гестус“ – Сдружение за изкуство и култура със седалище в гр. Благоевград. Винаги съм бил част от така наречените “Свободни артисти” и съм се борил за своето място в изкуството със всички възможни сили и средства, като този проект е още една стъпка в посока – осъществяването им.

 

Премиера на Епизод 1 ще се случи във
Фейсбук ТУК:
https://bit.ly/2L6bose
или ако предпочитате в Ютуб Тук:
https://bit.ly/3dvUijp
В мрежата влиза нов играч.
Най-важното от седмицата, забавни коментари,
гафове, абсурди и издънки.
Тази Неделя пристига „Домашното шоу на Ванката“.
Кой е Ванката и за какво се бори? Голяма ли му е устата? Колко пръста може да размахва едновременно? Отговорите в Неделя!
Светът е голям и дървени философи дебнат отвсякъде
Само и единствено ако желаете може да ме подкрепите
Тук:
https://bit.ly/352vtc4
#ДомашнотоШоуНаВанката
#Karabadabar
#FunForPeople
#VankataHomeMadeShow

#ШоуПоВремеНаПандемия

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене