ЕКСКЛУЗИВНО! Галеви духнали от гнездо на Covid-19

Пламен Галев и Ангел Христов все още се издирват от Интерпол

Издирваните мафиоти се покрили на безопасно място в САЩ

От американско огнище на коронавирус инфекция са се измъкнали издирваните мафиоти Пламен Галев и Ангел Христов, носи последната клюка около местонахождението на двамата.

Според версията опасната зараза заварила осъдените у нас за рекет бивши командоси на Източното крайбрежие на САЩ, където вирусът порази стотици хиляди хора, а очакванията на епидемиолози са жертвите да нарастват лавинообразно до началото на юни.

Източните щати са една от локациите, които се спрягат за местонахождението на Братя Галеви, които всъщност нямат никаква роднинска връзка помежду си. Причината двамата да са в Америка е друга версия около митичните занимания на бившите барети. Според нея те били сътрудници на американската служба за борба с наркотрафика – ДЕА, много преди да стигнат до подсъдимата скамейка заради рекет в Дупница. Твърди се, че Пламен Галев и Ангел Христов били обвързани със службата още от 1997 година, когато като антимафиоти от Националната служба за борба с организираната престъпност били на обучение в централата на ДЕА в щата Вирджиния.

В тази връзка конспиратори съзират и мистериозното им извеждане от страната, след като получиха наказания от по 4,5 г. затвор и трябваше да влязат зад решетките преди повече от пет години. Посочваното като тяхно местонахождение Източно крайбрежие не било никак случайно. Причината за това са ситуираните точно там централи на спецслужбите, под чиято закрила попаднали Галеви заради ангажимента си в борбата срещу международния наркотрафик.

След избухването на епидемията от коронавирус в най-големите мегаполиси Ню Йорк, Вашингтон и по цялото протежение на крайбрежието до най-южните точки на Щатите чак до Флорида, бегълците от българското правосъдие били „командировани“ в безопасна специализирана база във вътрешността на САЩ. Друга клюка пък носи, че Галеви дори били трансферирани на чужда територия. Любители на конспирации дори лансират из социалните мрежи версията, че двамата бивши командоси са получили нова самоличност веднага след извеждането им от България във връзка с тайните им мисии. Според хипотезата заради прикритието братята били с тотално променена външност, което им подсигурявало безпроблемно изпълнение на задачите.

Около местонахождението на Галеви витаят различни версии вече повече от пет години, след като те избягаха от България. За техен нов дом се спрягат различни атрактивни дестинации по света, но до момента няма официално потвърдени данни в българските служби къде точно се намират Галеви. Техните снимки все още са в сайта на издирваните от Интерпол. Бивши ченгета често коментират публично, че фотографиите така и ще продължат да си висят там като част от легендираните биографии на Братя Галеви във връзка с прикритието им.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене