Слави Месов от Гоце Делчев за мрежовият маркетинг „За да изкарваш хубави пари ти трябват пари“

Слави Месов е млад мъж на около 30 години от Гоце Делчев. Той е пример за всички млади хора, които искат да започнат успешен бизнес. Ето защо Топ Преса реши да зададе няколко въпроса на предприемчивия и амбициозен Слави Месов който е винаги готов да помогне на всеки който реши да се занимава с мрежов маркетинг.

Топ Преса: Слави, позволи ми най- наред да ти честитя най щастливият миг в живота ти ,а именно появата на бял свят на първата ти рожба Рая преди няколко дни ,и да ти пожелая малката принцеса да расте здрава и щастлива и да носи много радост и щастие на теб и на съпругата ти Нинка .Бъдете горди и щастливи родители и се радвайте на прекрасното същество което дойде на бял свят за да осмисли още повече живота ви.
Ти, обаче си един от първите млади предприемачи в града ни който се занимава с мрежов маркетинг, бизнес не толкова познат в България . Интересно ще е за нашите читатели да научат повече за теб и този вид модерен бизнес и то от човек като теб. Би ли ни разказал?

Слави Месов: Да , но най наред да благодаря за хубавите пожелания .Да само преди два дни аз станах баща за което съм неимоверно щастлив .За голямо щастие всичко мина добре , съпругата ми Нинка и дъщеричката ми Рая са добре и вече броя дните когато ще си ги прибера в къщи .
Аз съм предприемач от 18 годишен. Минал съм през няколко бизнеса и това което разбрах, че за да изкарваш хубави пари ти трябват пари. С мойте инвестиции от 20-30 хиляди лева, успявах да печеля по 1000-2000 на месец, което за мен не бе достатъчно, тъй като трябваше да връщам кредити, да плащам на счетоводители, адвокати, наеми и накрая ако остане нещо за мен. И така ,докато не срещнах мрежовият маркетинг. От няколко години аз съм предприемач в мрежовият маркетинг. Към момента дохода ми е над 6000 лв. на месец и имам повече свободно време от повечето от мойте приятели. Това което правя е да помагам на другите да увеличат своя доход, без това което правим да пречи на тяхната основна работа.Не съм отказал и няма да откажа помощ на всеки който иска да се занимава с мрежов маркетинг .Този бизнес наистина до скор не много познат , вече смея да твърдя че набира сравнително добра скорост .

Топ Преса: Сега по време на извънредното положение заради пандемията , как върви този бизнес , има ли застой както в много от бизнесите в страната ??

Слави Месов : Застой не бих казал . Ето например във връзка с извънредното положение, аз и мрежовата компания с която си партнирам, пускаме СТРАХОТНА промоция.

Топ Преса: Интересно! Каква е тя?

Слави Месов : Предложението е следното: при поръчка на наши продукти, вие получавате -20% отстъпка и -50 лева от стойността на покупките. Минималната поръчка е 100 лева!
Пример: ако имате поръчка за 100 лева то тогава: 100 лева – 20% = 80 лева, 80 лева – 50 лева бонус = 30 лева. При поръчка от 100 лева вие ще заплатите само 30 лева.Нима това не е чудесно?
Вместо да отидете до магазина да пазарувате, може да се възползате от тази страхотна оферта и да получите много повече продукти за парите, които така или иначе ще похарчите в магазина.

Топ Преса : Да наистина чудесна оферта но кажете моля, какви продукти предлагате и как бихме могли да се възползваме .

Слави Месов: Продуктите са изключително качествени и гамата от тях е голяма.Като започнем от продукти за почистване на дома, продукти за пране, продукти за хигиена, преминаваме през козметика и стигнем до дрехи.
За да се възползвате от промоцията, трябва да имате активна регистрация. Тя е напълно безплатна и не ви ангажира с нищо. За да направите регистрация, моля попълнете нужните данни на следният линк: https://www.slavimesov.com/регистрация/
След което ще получите смс с данни за вход в системата. Ще имате възможност да влезете и сами да направите своята поръчка, или да разгледате онлайн каталога на следният адрес: www.yumpu.com и разбира се да изберете продуктите които искате да поръчкате и да ми ги напишете за да мога аз да пусна поръчките ви.
Ако искате да се възползвате от предложението, но все още не ви е ясно какво да направите, то пишете ми на лично съобщение.
Така ,поръчайте за 100 лева, платете само 30 лева.
Очаквам ви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене