Кметът Димитър Бръчков: Успешен онлайн проект за празника на Петрич. Благодаря на всички, които бяха част от него!

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков изрази лична благодарност към авторите на идеята за онлайн празника на Петрич – Васил Митов и Радослав Танев, които успяха да я реализират с подкрепата на десетки петричани под надслов „…И духът ти никой не сломи“, както и на партньорите на проекта.

Всички участници, които изпратиха свои видеа или бяха заснети от Васил Митов и Радослав Танев ще получат благодарствен адрес, подписан от кмета Димитър Бръчков и значка с герба на Петрич.

Имената на участниците ще бъдат подадени от авторите на филма, предстои да бъде уточнен начинът, по който ще бъдат връчени благодарствените адреси и значките поради изискванията да не се допуска струпването на повече хора на едно място. Кметът подчерта, че изготвеният филм излъчва светлина и бъдеще. „Един различен формат, изразяващ сплотеност, приемственост, обич и грижа – обич към родното място, грижа за бъдните дни!“, обобщи кметът Димитър Бръчков и изрази огромна благодарност към всички, които допринесоха за реализация на креативния проект!

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене