Такси помете мъж в Югозапада, хвърлил се да спасява кучето си

Домашен любимец изскочи на пътя в Дупница, в опит да го спаси стопанинът му пострада тежко, блъснат от кола. 37-годишният  Цветан Лазаров извел на разходка кучето си край голям хранителен магазин в Дупница. Изведнъж животното скочило,  скъсало повода и се озовало на пътя до жп прелеза в Дупница. Мъжът се втурнал да спасява домашния си любимец от колите и бил блъснат от такси.

Свидетели на случката разказаха, че пострадалият изскочил на пътя внезапно, дори не се огледал. В този момент таксито, което пътувало в посока центъра, го ударило. Тялото на Лазаров било изхвърлено върху капака на колата, с главата си мъжът счупил предното стъкло. На мястото на инцидента пристигнали екипи на Спешен център – Дупница и на Пътна полиция. Цв. Лазаров е транспортиран в дупнишка болница, където била установена тежка черепно-мозъчна травма.

Таксито шофирал 70-годишният Коста Нанов, който преди време доби популярност в града, след като вдигна на крак полицията да издирва таксито му, за което помислил, че е откраднато. Цяла нощ тогава полицаи преглеждаха видеозаписи на камери, монтирани на входа и изхода на Дупница, но никъде не откриха таксито. Както “Струма” писа, оказа се, че Нанов забравил къде е паркирал колата, след като на гости на дъщеря си изпил няколко ракии. На сутринта огледал и съседната улица и открил таксито.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене