Още търсят шестима пешеходци заради катастрофата с Милен Цветков

Столичната полиция призова всички пешеходци, станали свидетели на катастрофата, при която бе убит Милен Цветков, да се свържат с тел. 112, за да дадат показания, но въпреки това в сряда нито един от тях не се е обадил, съобщава „24 часа“.

На кадрите от видеозаписите, разпространени във фейсбук, се виждаха 6 души, които по чудо се разминаха със смъртта, когато джипът, шофиран от Кристиан Николов, помете колата на журналиста.

Всички, които се виждат на видеозаписите, разпространени след инциента, са си тръгнали след инцидента и не са изчакали пристигането на разследващите.

МВР ги призова чрез медиите 10 дни след катастрофата, защото тогава се е появила необходимост от техните показания за уточняване на детайли около инцидента.

Те могат да потвърдят или да отрекат показания на други очевидци, които са били по-далеч.

Разпитани са десетки други свидетели, част от които са останали на кръстовището по време на инцидента и са помагали на Цветков да излезе от колата. Пред съдия е дал показания и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов Георги, който е потвърдил, че шофьор на аудито е бил Кристиан.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене