Станишев при Слави. Защо и Кой?

Бареков

Отговорът на въпроса „Кой?“. Всеки друг, но не и Сергей Станишев. Той е толкова слаб, че не може да носи отговорност.

Сергей Станишев – гост в шоуто на Слави! Цял месец след като Слави
покани 13 политици и гост приех да съм само аз. Добре, че беше агент
Гоце, та жалкият Сергей Станишев да изпълзи на светло. Дали е искал разрешение от ДПС, „Атака“ и Моника???Станишев

Няма логика във вчерашното участие на Станишев при Слави Трифонов, защото инициативата за канене на политически лидери там беше преди 1 година. Тогава Станишев се скри като плъх, а сега изпълзя на светло, за да си прави пиар. Тогава се скриха Борисов и Сидеров. Няма как това негово участие да е станало без съгласието на съпругата му Моника.
Съгласен съм само за едно с Бойко Борисов, че Моника Станишева диктува всички стъпки на Сергей в семейството и политиката.

На Станишев не му стиска дори да вземе решение и персонално да излезе на мъжка битка със своите политически опоненти. Кой ли ще му вземе решението? Барабар Петко с мъжете!

Станишев е бил премиер, а се държи като ученичка от девическата гимназия. Защо не си призна, че получи властта благодарение на провала на Бойко Борисов и неговото управление? Станишев е толкова прост и гузен, че не си признава в каква каша забърка себе си и собствената си партия. БСП не изпълни нито едно от своите предизборни обещания и сега Орешарски и Гоце ще станат новата предизборна изтривалка. Тежко и горко на хората, които очакват нещо социално от БСП.

Станишев забрави, че избирателите очакваха по-високи пенсии, майчински и падането на плоския данък за гражданите.

Станишев, защо?

Николай Бареков

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене