Още 60 сигурни тестове за Симитли:

В четвъртък предстои втората масова проверка за коронавирус сред активно работещите и в контакт с трети лица на обичайното си работно място в община Симитли. Тестувани ще бъдат полицейски служители, служители в дирекцията „Социално подпомагане“, здравни работници и други. Вторият етап на проверка на здравния статус обхваща лица, които не са на пряко подчинение на местната власт, но изпълнението на служебните задължения на които са пряко свързани с обслужване нуждите на населението в община Симитли.

Тестуването на хората от т. нар. „първа линия“ е от изключителна важност за всички в община Симитли. Тестовете са осигурени от община Симитли. И втората масова проверка ще бъде извършена по най-сигурния метод – чрез теста PCR, който отчита наличието на вирус в организма чрез анализ на гърлен секрет.

Напомняме, в събота бяха тестувани 200 от активно работещите в администрацията в община Симитли. Добрата новина е, че от всичките проби няма нито една положителна.

Продължава осигуряването на защитни и предпазни средства при необходимост за населението в община Симитли. За което координация води общинският щаб. От там отново изразяват признателност към дисциплината на масовото население и отново призовават за социална отговорност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене