Как мисис София от софиянка стана благоевградчанка и фолк дива едновременно?

Плеймейтката снима мъжа си в клипа

Мисис България стана фолкпевица!

Нeделина Цанева, която грабна приза за най-красива омъжена дама за 2019 година, пробива с първата си песен в лекия жанр. Цанева, която спечели и конкурса „Мис Силикон 2018“, пее гола във ваната за черния рай, която е спохожда след раздялата с любимия й мъж. Мислейки, че това ще й донесе свобода и нов живот, ежедневието на еротичната моделка се прeвръща в същински ад, в който не знае дали е жива, или мъртва. Докато изгората й отново не се завръща в живота й и двамата от

Това е в резюме сюжетната линия на първото парче на напомпаната брюнетка. отзивите за парчето са полярни – от хвалебствия до иронични подмятания, че всяка плеймейтка е стиснала микрофона и става фолкаджийка.

Със съпруга си в клипа

Цанева се омъжи на пищна сватба през октомври 2019 г. в Благоевград. Носителката на титлата Мис Сoфия 2015 година даде сърцето си на Йордан Петров от санданското село Микрево. Младоженците събраха роднини и приятели в ресторант в югозападния град. Младоженците първо сключиха граждански брак, а след него църковен в храм „Въведение Богородично“. А малко по-късно Нeделина стана и Мисис България 2019.

Тя стана първата носителка на титлата „Мис Силикон естетик“ в 10-годишната история на най-скандалния конкурс у нас. Неделина е участвала в множество конкурси – „Мис Плеймейт“, „Мис София“ и „Мис Стара Загора“. Носителка е и на титлите „Мис Стара Загора 2014“ и „Best Erotic Model 2017“.

Освен чалга кариера, плеймейтката поде акция за даряване на храна на нуждаещи се. Заедно с колежката си в бранша Цветина и мъжа й Нeделина обикаля възрастни хора и дарява боб, леща, брашно, олио, захар, сол и други по-дълготрайни продукти.

В бяла рокля на сватбата й

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене