НФСБ: Отказахме на Бареков, защото е непоследователен

Валери Симеонов

Политическата формация се обединява с ВМРО в общ Патриотичен фронт. По-рано обаче Симеонов и съмишлениците му получили писмено запитване от лидера на „България без цензура“ Николай Бареков за евентуално обединение на предсрочните избори. На 18 юли на разширено заседание в Карлово политическият съвет обсъдил предложението, но то било категорично отхвърлено. Това разкри лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов пред TV7.

„Причината е, че Бареков има известна непоследователност в посланията си. Не може да се говори в рамките на един ден в началото за монархия, след това за република, да се подкрепя единия ден БСП, другия ГЕРБ – някак си това не е в нашия характер. Ние сме последователна партия с принципи, с идейна платформа“, обясни Симеонов.
На заседанието в Карлово обаче НФСБ решили да направят предложение на ВМРО.
Валери Симеонов заяви, че партията му държи на принципите и е готова на коалиция с всички, които поставят интересите на родината над своите собствени.
Симеонов каза още, че заради мащабни манипулации НФСБ не е влязъл в 42-ото Народно събрание. Но за предстоящите избори очаква сериозни резултати. Гарант за това е и присъствието на ВМРО. /БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене