Въпреки нарушеният учебен процес от пандемията ,Трето ОУ в Гоце Делчев кандидатства по няколко международни проекта

Въпреки нарушеният учебен процес от пандемията , в  Трето ОУ „Братя Миладинови“ в гр. Гоце Делчев кипи от  дейности по участия в проекти. Преподавателят по английски език Ваня Тупарова подготви и изпрати множество документи за участие на училището в няколко международни проекта по Е-Twinning и Еразъм +, резултатите, от които, се очакват да бъдат оповестени през месец юли.

Седем от разработените проекта, в които е включено училището, са на следните теми: „Промяна на климата“ – участници от Хърватия, Португалия, Испания, Турция; „Ще играеш ли с мен?“ – Италия, Полша, Турция, Литва, Словения; „Използване на иновативни подходи в образованието“ – Италия, Турция, Латвия, Унгария, Гърция; “Защитете планетата за бъдещето“ – Италия, Гърция, Турция, Малта; „Учене с цифрови технологии“ – Азербайджан, Армения, Кипър, Украйна, Холандия; „Нематериално културно наследство – Гърция, Хърватия, Румъния, Турция; проект за деца, които имат по-специални нужди – Полша, Словакия, Румъния.

В момента дейностите по проект „Фестивали и традиции между европейски общности“ по „Еразъм+“, който Трето ОУ спечели, са с променен график поради създалата се ситуация в света.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене