Следа! Военно инвалидът с психични проблеми Коцето Руйчев от Г.Делчев забелязан на Папаз чаир? Компания решила да се гаври с него?

Костадин Руйчев, известен като Коцето, от гр. Гоце Делчев, е в неизвестност от Велики Четвъртък, писа единствено и само Топ Преса вчера. Той е военно инвалид, има психични проблеми и не е агресивен. Говори си сам на висок тон. Издирва се от Велики четвертък и до ден днешен е в неизвестност.

“ Получихме информация, че са го виждали на Папазчаир. Ако е така, то някой се е изгаврил с него. Той не може да се прибере вкъщи от там. Благодаря Ви предварително!“

Това е информацията която получихме току що от негови близки и роднини. Наши източници в МВР, също потвърждават че се работи по версията, Коцето да е качен в кола от компания, която го ползва за да си прави шоу, но всъщност тов абило гавра с болен човек и е престъпление.

Умолява се всеки, който има информация по темата, може да помогне с нещо, да се свърже с РУП на МВР град Гоце Делчев и да го направи. Издирването продължава!

Топ Преса е уверена, че ако в случая има замесени умишлено хора, то те ще бъдат открити и наказани с цялата строгост на закона. От семейството на Коцето Руйчев обещават и снимка на човека, за да може издирването му да се улесни. Топ Преса не разполага с такава.

Следим темата!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене