Чудо на Великден? Гълъб се появи на прозореца на семейство в хаджидимовското село Садово!

Изображение на птица, на нас от Топ Преса ни прилича на гълъб се е появило на прозореца на новострояща се къща в хаджидимовското село Садово. Собственичката на дома Ваня Мешенлиева, изпрати снимката на редакционната ни поща, вярваща че това е добро знамение. На въпроса, дали има вероятност някой да я нарусивал, тя категорично отрече и заяви, че образът на прозореца се е появил от сабо себе си за една нощ  и ако е така, това според нас е изключително добро знамение.

Гълъбите са едни от най-харизматичните птици, които имаме щастието да наблюдаваме всеки ден. Те съпътстват хората от зората на цивилизацията и неслучайно присъстват в пророчествата и поверията на народите по цял свят.

Неслучайно именно бял гълъб е бил избран от Ной да намери бряг и да се завърне с пресна маслинова клонка, всъщност донасяйки вестта, че водата се е отдръпнала и спасението е близо.

Дори и Светият Дух се превплъщава в гълъб, за да съобщи на Мария, че ще роди сина Божий.

Затова и да видиш бял гълъб се счита за едно наистина добро знамение, още повече че една от живеещите в този дом се казва Мария. Дано всичко е за добро!

Хрисос Воскресе, уважаеми читатели! Честит великден!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене