Народният представител Богдан Боцев с ново дарение за инфекциозно отделение към болницата в Гоце Делчев!

Скъпи приятели, в трудната ситуация в която се намираме, всеки един от нас трябва да помогне по начина, по който може. Вярвам, че само така можем да се справим! Сега е време да покажем, че можем да бъдем полезни по един или друг начин на себе си, на близките си, на приятелите си, на обществото като цяло.

Това което аз мога да направя е да даря средства, оборудване и консумативи за болницата. Направих преди две седмици дарение от 1000 лв. в помощ на МБАЛ „Иван Скендеров“ Гоце Делчев за борба с корона вируса. Днес дарих три броя пулсоксиметри на инфекциознно отделение в нашата болница, които ще спомогнат за бързото диагностициране на задълбочаваща се дихателна недостатъчност.

От тук нататък, докато бъде нормализирана ситуацията и страната ни се изчисти от тази зараза, ще дарявам всеки месец средства, оборудване и консумативи за да подпомогна борбата с коронавируса в нашия регион.

Вярвам, че само заедно и с общи усилия ще се справим. Бъдете здрави! Весели празници! Доктор Итев, благадари и заяви че това дарение ще спомогне за диагностичния процес в борбата с Covid19 и ще спести доста усилия на медицинския персонал!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене